Stiri si evenimente

Calendarul evenimentelor

A calendar of events
2023 Dec
MTWTFSS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Bine ati venit

 • Mă adresez personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre comuna Tomești.

  Scopul acestui website este de a duce imaginea comunei Tomești in sufletul fiecarui vizitator. Ne-am propus impreuna, cu colegii cu care conlucrez, sa transpunem peste tot in lume trecutul si prezentul localitatii si pentru a-i deschide viitorul, promovandu-i imaginea.

  Tinta mea este de a recompensa si in acest fel increderea acelor oameni care si-au dorit sa le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin aceasta pagina web, o parte din comuna natala, va patrunde in sufletul lor, aducandu-le mai aproape “casa”.

  Sper ca prin informatiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se intampla in localitatea Tomesti.

  Ca primar al acestui sat, am incercat ca tot ceea ce intreprind sa fie in interesul comunitatii, fiind constient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

  Stimati vizitatori ai acestui site, rasfoind informatiile si imaginile despre comuna Tomești, va invit sa ne cunoasteti comuna, modul de viata, sa ne fiti alaturi de sarbatori si sa fiti partenerii nostri la nevoie.

  Stimati locuitori, vă ofer acest website ca o apropiere de autoritatile locale, ca un permanent partener de dialog si ca un privilegiu de a face cunoscut comuna nostra tuturor.

  Kedves Róbert
  Primar